Poll van de week:
Wat bekijken jullie het meest op de site?
Nieuws
Clubwedstrijden
Extern
Jeugd
Schaakhoekje
Fotos
Vandaag (28/3/2024)
Volwassenen: geen activiteit
Jeugd: geen activiteit
Spreuk van de dag: geen spreuk
Filmpje van de dag:
Volledig kalenderoverzicht

Auteur: HervéVerstuurd op 2023-03-19 18:49:13

Interclub Ronde 9 Bredene 2 verliest tegen Brugge 6

Het verlies van 1-3 is nog een goede uitslag want onze 2 eerste borden Geert en Ava moesten we missen en toen Francky nog moest inspringen in de 1e ploeg waren we gelukkig dat Anita nog kon invallen.

Dus bij aanvang zouden we getekend hebben voor deze uitslag.

Echter zoals de partijen liepen heeft er meer ingezeten voor ons.
Wieland kreeg Filip Vanhoutte tegen zich maar verweerde zich heel goed. Wieland won zelfs een gezonde pion maar blunderde toen spijtig genoeg een stuk weg en verlies was niet meer te vermijden.

Oleg kwam in een eindspel van paard en 1 pion tegen paard en 3 pionnen terecht.
Hij vocht verbeten en veroverde 1 van de pionnen van de tegenstander en offerde dan zijn paard tegen een 2e pion zodat hij met zijn koning de laatste pion van de tegenstander kon winnen. Een welverdiende remise voor Oleg.

Ben speelde eindelijk eens met wit in interclub en kwam in een volledig gelijke stelling maar verloor ergens de draad en verloor tenslotte.

Anita speelde als invaller van het laatste moment op bord 4.
Haar tegenstander Dirk de Meyere had dit niet verwacht en speelde zo verbouwereerd dat hij nog blij mocht zijn met een remise.
Anita bewees hiermee haar heel goede vorm van de laatste weken.

Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 137 Warning: Undefined array key "doelgroep" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_nieuws.php on line 138

Bericht toevoegen aan volwassenengastenboek

Afzender:

Bestemming:

Boodschap:


Warning: Undefined array key "functie" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/presentation/inhoud_chat.php on line 306

Antwoord:


Categorie: Volwassenengastenboek

Behandeld:

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

Dit niet invullen (tegen spam):

CAPTCHA Schrijf de karakters over.

Gastenboek volwassenen

Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 20 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 21 Warning: Undefined array key "kalender" in /customers/0/1/a/bredeneschaak.be/httpd.www/Bootstrap/Js/javascript_kalender5.php on line 22

© Vliegend Peerd Bredene | mail ons |

Welkom op de website van Vliegend Peerd Bredene.